taal kiezen taal kiezen

Leveringsvoorwaarden

Op al onze foto’s en modellen is het auteursrecht van toepassing, gebruik uitsluitend na schriftelijke toestemming van de Scheepstimmerman. 

Leverings- en Garantievoorwaarden van de Schuur7.nl 

Bestellen 

Bestellen bij Schuur7.nl kan telefonisch, via de mail of aan onze werkplaats. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging. Daarin staan vermeldt de bestelde meubelen, de verwachtte levertijd onder voorbehoud en de totale kosten. 

Bezorgen 

Het is mogelijk om uw meubelen te laten bezorgen. Wij berekenen hiervoor een vergoeding per adres, de hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de afstand. Onze chauffeur bezorgt de meubelen tot de eerste deur begane grond. 
Onze verzendkosten zijn afhankelijk van uw bestelling. Van accessoire tot grote kast wij leveren bij u aan huis. Daarom kunnen de verzendkosten/bezorgkosten uiteenlopen van € 9,95 voor een pakketje tot € 95,- voor een pallet. 

Betaling 

Bij opdracht is 50% van het totaalbedrag verschuldigd. Restant contant bij aflevering, of vooraf per bank. Bij betaling graag uw naam en bonnummer vermelden. 

Garantie 

Op de gehele collectie van Schuur7.nl geldt een garantie van 1 jaar. Indien u onverhoopt binnen de garantieperiode aanspraak moet maken op de garantievoorwaarden, kunt u ons hierover het liefst schriftelijk informeren via info@descheepstimmerman.nl. Na overleg, een eerste beoordeling is altijd op basis van toegezonden foto’s, repareren c.q. vervangen wij het product. Transportschade dient u binnen uiterlijk 2 dagen bij ons te melden. Schade als gevolg van onredelijk gebruik, niet compleet of verkeerd gemonteerde meubelen of gebruik voor commerciële doeleinden vallen niet onder de garantie. 

Productie 

Al onze producten worden door ons met zorg in eigen werkplaats geproduceerd. Alle verbindingen zijn waar nodig verlijmd en degelijk geschroefd. De meubelen zijn goed geschuurd en hebben geen scherpe hoeken. Zichtbare schroefgaten worden afgestopt . Steigerhout is een natuurproduct, het zal onder invloed van de luchtvochtigheid dus altijd iets werken. 

Materiaal en onderhoud 

Al onze meubelen worden gemaakt van gebruikte steigerplanken. Deze planken komen rechtstreeks van de bouw en worden pas na droging door ons verwerkt. Dikte en kleur van de planken kunnen per partij verschillen. Voor binnengebruik kunt u de meubelen onbehandeld laten. Wilt u de meubelen toch behandelen dan kan dat met steigerhoutlak. Deze lak zorgt, mits goed aangebracht, ervoor dat vloeistoffen het hout niet binnendringen. De lak is exclusief bij de Scheepstimmerman verkrijgbaar. Wij adviseren meubelen voor buitengebruik onbehandeld te plaatsen of te voorzien van een Nano-impregnering. 

Levertijd 

De levertijd is ca. 6-8 werkweken onder voorbehoud. Levertijd wordt gerekend vanaf de datum van op aanbetaling. Zodra de bestelling klaar is, nemen wij telefonisch of via mail contact met u op om de dag van levering met u af te spreken. 
Schuur7.nl is gevestigd in De Westereen, Nijverheidswei 2a, 9271 GM  

Op aanvraag zenden wij graag onze uitgebreide Algemene Voorwaarden toe.