Keukens

Op zoek naar een nieuwe en stijlvolle keuken, maar liever geen standaard keuken? Dan ben je hier aan het juiste webadres! De Scheepstimmerman timmert tegenwoordig namelijk ook prachtige steigerhouten keukens voor je in elkaar!

Op dit moment bieden wij twee verschillende steigerhouten keukens aan. We bieden een inbouwkeuken aan die voor de helft vrijstaand is, waardoor je nog veel kunt veranderen en variëren. Deze keuken is volledig van steigerhout gemaakt. De keuken kan helemaal op maat gemaakt worden en aan jouw wensen aangepast worden. Daarnaast bieden wij ook een complete inbouwkeuken aan. Ook deze keuken kan helemaal op maat gemaakt worden en is aan jouw wensen aan te passen. De kasten zijn gemaakt uit gelamineerd spaanplaat en de fronten zijn uitgevoerd in steigerhout. Ook dit is naar wens aan te passen. Daarnaast is het bij deze keuken mogelijk de lades van soft close systemen te voorzien. Dit is ook mogelijk bij de deuren van de kastjes.

Er zijn in Nederland veel aanbieders van inbouwkeukens die allemaal een verschillend assortiment aanbieden. Waarom zou je dan voor DeScheepstimmerman moeten kiezen? Allereerst zijn onze keukens van steigerhout gemaakt. Ons steigerhout is van goede kwaliteit en beschikt over vele keurmerken. Steigerhout zorgt ervoor dat je keuken een landelijke en robuuste uitstraling krijgt. Ons steigerhout is reeds gebruikt en daarna gerecycled, waardoor het hout een mooie, onbewerkte en stoere uitstraling krijgt. Ben je dus op zoek naar een stoere keuken? Dan zijn onze keukens zeker wat voor jou! Ben je meer opzoek naar een landelijke en sfeervolle keuken? Ook dan zijn onze steigerhouten keukens heel erg geschikt! Daarnaast staat DeScheepstimmerman bekend om hun vakwerk. We zijn al jaren bezig met ons vak en hebben dus veel ervaring. Bij DeScheepstimmerman kun je persoonlijk contact verwachten en worden uw wensen vervuld!

Benieuwd naar onze keukens? Maak dan snel een afspraak!

Actieve filters