stapelbed-syltsjesleat-1
search
  • stapelbed-syltsjesleat-1
  • stapelbed-syltsjesleat-2
  • stapelbed-syltsjesleat-4
  • stapelbed-syltsjesleat-6
  • stapelbed-syltsjesleat-7

Steigerhouten stapelbed Syltsjesleat

€ 839,00
Inclusief belasting

Afmetingen: 226 x 100 en 185 cm hoog. ( Prijs is exclusief lattenbodems en matras, inclusief bedplaat voor logeerbed.)

Een geweldig bed voor de kinderkamer, twee royale bedden, een boekenkast en nog een logeerbed.

Matrasmaat 90 x 200 cm, van het logeerbed 190 x 80 cm.

Aantal

Ben je opzoek naar een mooi bed voor twee kinderen? Dan zit je hier goed! Wij bieden namelijk het prachtige stapelbed van steigerhout Syltsjesleat aan! Een stapelbed is een goede oplossing voor een ruimteprobleem. Wanneer je beschikt over kleine slaapkamers en niet genoeg ruimte hebt voor twee ruime, losse bedden, is een stapelbed misschien iets voor jou en je kinderen! Wanneer je kiest voor een stapelbed bespaar je namelijk veel ruimte. Er worden twee bedden op elkaar "gestapeld", waardoor je slechts ruimte voor één bed hoeft te creëeren. Daarnaast hoef je maar over één slaapkamer voor de kinderen te beschikken, omdat ze door het stapelbed gezellig bij elkaar kunnen slapen! Een stapelbed bespaart dus heel veel ruimte.

Er is genoeg keuze uit stapelbedden, maar wanneer je echt iets speciaal wilt, ben je bij Schuur7 aan het juiste adres! Het steigerhouten stapelbed Syltsjesleat wordt handgemaakt en bestaat uit gerecycled en duurzaam steigerhout. Hierdoor doe je niet alleen iets goeds voor het milieu, maar zal het stapelbed ook jaren meegaan! Doordat het stapelbed van steigerhout is gemaakt, drukt het gezelligheid en robuustheid uit; iets wat perfect past bij een kinderkamer. Het stapelbed van steigerhout is trouwens niet zomaar een stapelbed! Het bevat vele extra's, waardoor het een zeer geliefd stapelbed is! Zo heeft het stapelbed, naast de twee royale bedden, ook nog een logeerbed. Hierdoor kunnen er logeerpartijen plaats vinden. Daarnaast is er aan het voeteneinde een boekenkast gecreëerd, waardoor je kinderen, terwijl ze op bed liggen, gemakkelijk een boek uit kunnen kiezen en kunnen lezen.

Het stapelbed is 185 centimeter hoog, 226 centimeter lang en 100 centimeter breed. De matrasmaat is 90 x 200 en de matrasmaat van het logeerbed is 80 x 190. De prijs is  (exclusief lattenbodems, inclusief bedplaat voor het logeerbed). Natuurlijk kunnen wij het steigerhouten stapelbed aanpassen aan jouw wensen! Zo kunnen we bijvoorbeeld het logeerbed vervangen door twee opbergladen! Andere wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

 

2024-33
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.