Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 455,00 - € 839,00

Hoogslapers

Een hoogslaper van steigerhout is een stevig bed dat je de mogelijkheid geeft de kamer optimaal te benutten. Onder het bed is voldoende plaats voor een bureau of een werkblad. Als alternatief voor deze hoogslaper is er de mogelijkheid om een stapelbed van steigerhout aan te schaffen. De stapelbedden van steigerhout staan heel stevig en gaan lange tijd mee.

Voor de kleinere kinderen zijn er speciale halfhoogslapers. Deze bedden zijn minder hoog, maar houden toch ruimte over voor opslag of voor de kinderen om onder te spelen. Ook leuk te combineren met onze kindermeubels! Voor kinderen is een hoogslaper of stapelbed van steigerhout perfect in de slaapkamer. De hoogte van de ruimte onder de hoogslaper kunnen wij voor je aanpassen. Kinderen spelen vaak wild, en omdat de hoogslapers en stapelbedden van steigerhout stabiel en zwaar zijn, is er geen risico dat ze omvallen.

Wil je meer weten over onze verschillende hoogslapers en stapelbedden van steigerhout, klik dan voor meer informatie en de specificaties op de onderstaande producten.

Actieve filters