Dressoirs

Een dressoir van steigerhout is een unieke robuuste lage kast met een stevig bovenblad. Een dressoir is ook is ideaal te gebruiken als salontafel, bijzettafel en voor audioapparatuur. Omdat een product van steigerhout stevig en duurzaam is, is het een ideale keuze voor elke woonkamer. Het dient tegelijk als opslag, decoratie en tafel.

Naast het gebruik in de woonkamer is onder andere de dressoir Alddjip ideaal te gebruiken in de badkamer in combinatie met andere steigerhout badkamermeubelen. De dressoirs van steigerhout zijn verkrijgbaar in verschillende variaties van zeer uitgebreid tot zeer minimalistisch. Door deze grote hoeveelheid variaties in steigerhouten dressoirs is er altijd een dressoir dat in jouw huis past.

Uniek aan onze dressoirs van steigerhout is dat de indeling naar wens aangepast kan worden. De dressoirs worden speciaal voor je gemaakt en zijn in alle gevallen uniek door het gebruik van steigerhout. Dit steigerhout heeft gebruikssporen en mede hierom heeft geen enkel dressoir hetzelfde uiterlijk.

Klik voor meer informatie en de specificaties op onderstaande producten.

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.