• Pakket
steigerhouten tuinset swadde
search
  • steigerhouten tuinset swadde
  • steigerhouten tweesits bank swadde
  • steigerhouten tuinset swadde 2
  • steigerhouten tuinstoel swadde
  • steigerhouten tuinset swadde 1

Steigerhouten tuinset Swadde (8 pers.)

€ 1.439,00

In plaats van € 1.544,00

Inclusief belasting

Deze tuinset bestaat uit een tafel (260 x 80 cm) 4 stoelen en een vierzitsbank. Ook verkrijgbaar als kleinere set met 6 zitplaatsen

Of stel uw eigen set samen met losse stoelen, bank(en) en een tafel in eigen afmetingen. Wist u dat wij ook bijpassende kussens e.d. leveren? Vraag ernaar!

Voor de mooie dagen is onze steigerhouten tuinset Swadde ideaal.

Wanneer het mooie weer weer aanbreekt, gaan veel mensen weer lekker buiten in het zonnetje zitten. U kunt natuurlijk kiezen voor een tuinset van kunststof, maar tegenwoordig is het veel moderner en hipper om een mooie tuinset van steigerhout aan te schaffen! Een tuinset van steigerhout geeft je tuin een hele andere, modernere sfeer en het staat landelijker, luxer en gezelliger. Deze tuinset is uitermate geschikt om met het hele gezin omheen te zitten of om gezellig te picknicken!

Hout is natuurlijk al sterker dan kunststof, maar door de hoogwaardige kwaliteit van ons steigerhout blijft de tuinset nog veel langer mooi dan een kunststoffen tuinset, waardoor u er dus jaren lang plezier van zult hebben! Ons steigerhout is ook goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden, dus u kunt hem in principe het hele jaar buiten laten staan (in de winter eventueel afgedekt met een doek/kleed)!

Standaard worden onze tuinmeubelen vanaf 2020 met een Nano - impregneermiddel behandelt. Dit verlengt de levensduur van de tuinmeubelen.

2024-30-s8
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.