steigerhouten-badmeubel-lekmar
search
  • steigerhouten-badmeubel-lekmar
  • steigerhouten-badmeubel-lekmar-3
  • steigerhouten-badmeubel-lekmar-2
  • steigerhouten-badmeubel-lekmar-1
  • steigerhouten-badmeubel-lekmar-4

Steigerhouten badmeubel Lekmar

€ 499,00
Inclusief belasting

Afmetingen: 50 x 80 cm (diepte x hoogte) met een zelf te kiezen breedte.

Afgebeeld op de foto: 175 x 50 en 80cm hoog.

Breedte: 140 cm

Dit product is niet beschikbaar om te bestellen via de webshop. Via onderstaande knop kunt u een offerte voor dit product aanvragen.

Ben je op zoek naar een mooi meubel voor in de badkamer? Dan ben je bij ons op het juiste webadres! Elke badkamer heeft zijn eigen sfeer, dus daar hoort ook een meubel bij dat dezelfde sfeer uitdrukt. Gelukkig bieden wij heel veel verschillende badkamermeubels aan, waardoor er altijd wel een geschikte voor jou bij zit!
Zo bieden wij ook het badkamermeubel Lekmar aan. Het badkamermeubel Lekmar heeft een hele originele en asymetrische vorm. Het meubel heeft drie lades met daarin hartjes verwerkt. De drie lades zijn zeer ruim, waardoor je er veel spullen in kwijt kunt. Daarnaast heeft het badkamermeubel een zeer groot werkblad. Door dit grote werkblad heb je veel ruimte voor je belangrijke spullen. Daarnaast heeft het badkamermeubel nog een plank onder het werkblad, waar je bijvoorbeeld handdoeken kwijt kunt. Wanneer je dus voor dit model gaat, creëer je op een mooie manier veel ruimte!
Het badkamermeubel op de foto is 175 centimeter breed, 50 centimeter diep en 80 centimeter hoog. Door deze afmetingen past het meubel in vrijwel elke badkamer. Is je badkamer kleiner of groter en wil je een ander formaat? Dat kan natuurlijk ook! Wij leveren dit badkamermeubel namelijk in vele formaten. Voor meer informatie, vraag naar de verschillende mogelijkheden.
2024-15
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.