Steigerhouten bartafel Morra

De prijs van een set met bartafel (losse bartafel kost  €429,-) en 4 barkrukken is €1.145,- (losse barkruk is  €179,-).

Prijs van het product zoals op de foto €429.-

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Wanneer je een gezellig feestje wilt organiseren of een nieuwe inrichting voor je café zoekt, ben je hier op het juiste adres!  Schuur7 biedt namelijk prachtige meubelstukken aan die je feestje nog gezelliger maken!
   Wanneer je jarig bent, gaat trouwen of iets anders te vieren hebt, is het natuurlijk hartstikke leuk om een feest te organiseren! Eten en drinken, muziek en de versiering zijn erg belangrijk, maar de inrichting van je feest mag ook zeker niet vergeten worden! Je kunt je feest natuurlijk inrichten met tuinstoelen of standaard statafels, maar als je een gezellige sfeer wilt creeëren zijn onze steigerhouten bartafels nog veel beter! Schuur7 heeft de mooie en stijlvolle,  bartafel Morra in het assortiment, waar je je feest prachtig mee aan kan kleden. De  bartafel Morra is daarnaast niet alleen leuk om je feest mee in te richten, hij is ook nog eens heel functioneel! Door de hoogte kun je er zowel bij staan als er op een barkruk bij zitten. Daarnaast heeft de  bartafel een ruim blad, waardoor er veel op kan staan. Met deze bartafel heb je dus geen tekort meer aan ruimte voor drankjes of lekkernijen! Tenslotte kunnen er door de ruime omvang veel mensen om heen staan en staat iedereen gezellig bij elkaar!
   De bartafel Morra is natuurlijk niet alleen geschikt als inrichting van je feestje! Het kan ook de perfecte inrichting vormen voor je café of je eigen bar in huis of bijvoorbeeld in de tuin!
   Zoals we hierboven al zeiden, heeft de bartafel een handige afmeting. De bartafel is 105 centimeter hoog, waardoor je er zowel bij kunt staan als er bij kunt zitten op een barkruk. Wij bieden daarom ook bijpassende barkrukken aan (40x40x75 centimeter), zodat de hele inrichting goed bij elkaar staat! De bladmaat van de bartafel is 90 x 90 centimeter.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken