bartafel-morra-1
search
  • bartafel-morra-1
  • barset
  • bartafel-morra-5
  • bartafel-morra-8

Steigerhouten bartafel Morra

€ 475,00
Inclusief belasting
Afmetingen: 90 x 90 x 105 (breedte x diepte x hoogte).

Barkrukken: Geen
Aantal

Wanneer je een gezellig feestje wilt organiseren of een nieuwe inrichting voor je café zoekt, ben je hier op het juiste adres!  Schuur7 biedt namelijk prachtige meubelstukken aan die je feestje nog gezelliger maken!
Wanneer je jarig bent, gaat trouwen of iets anders te vieren hebt, is het natuurlijk hartstikke leuk om een feest te organiseren! Eten en drinken, muziek en de versiering zijn erg belangrijk, maar de inrichting van je feest mag ook zeker niet vergeten worden! Je kunt je feest natuurlijk inrichten met tuinstoelen of standaard statafels, maar als je een gezellige sfeer wilt creeëren zijn onze steigerhouten bartafels nog veel beter! Schuur7 heeft de mooie en stijlvolle,  bartafel Morra in het assortiment, waar je je feest prachtig mee aan kan kleden. De  bartafel Morra is daarnaast niet alleen leuk om je feest mee in te richten, hij is ook nog eens heel functioneel! Door de hoogte kun je er zowel bij staan als er op een barkruk bij zitten. Daarnaast heeft de  bartafel een ruim blad, waardoor er veel op kan staan. Met deze bartafel heb je dus geen tekort meer aan ruimte voor drankjes of lekkernijen! Tenslotte kunnen er door de ruime omvang veel mensen om heen staan en staat iedereen gezellig bij elkaar!
De bartafel Morra is natuurlijk niet alleen geschikt als inrichting van je feestje! Het kan ook de perfecte inrichting vormen voor je café of je eigen bar in huis of bijvoorbeeld in de tuin!
Zoals we hierboven al zeiden, heeft de bartafel een handige afmeting. De bartafel is 105 centimeter hoog, waardoor je er zowel bij kunt staan als er bij kunt zitten op een barkruk. Wij bieden daarom ook bijpassende barkrukken aan (40x40x75 centimeter), zodat de hele inrichting goed bij elkaar staat! De bladmaat van de bartafel is 90 x 90 centimeter.
2024-61
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.