Steigerhouten bank Aldfeart

Standaard worden onze tuinmeubelen vanaf 2020 met een Nano – impregneermiddel behandelt. Dit verlengt de levensduur van de tuinmeubelen.

Afmetingen:

150 x 38 cm  € 229.-
170 x 38 cm  € 259.-
190 x 38 cm  € 279.-
210 x 38 cm  € 299.-

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Stoere tuinbank, die uitstekend past bij de tuintafel “Aldfeart” maar ook ergens anders in de tuin niet zal misstaan. De bank is verkrijgbaar in verschillende afmetingen maar kan ook in de door u gewenste maat geleverd worden.
   De zithoogte van de bank is 45 cm. Standaard worden onze tuinmeubelen vanaf 2020 met een Nano – impregneermiddel behandelt. Dit verlengt de levensduur van de tuinmeubelen.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken