Steigerhouten tuinset Swadde

Standaard worden onze tuinmeubelen vanaf 2020 met een Nano – impregneermiddel behandelt. Dit verlengt de levensduur van de tuinmeubelen.

Een grote tuinset kost €1.029,-. U ontvangt dan een tafel van 200 x 80 cm, drie stoelen en een driezitsbank.

Een nog grotere tuinset met vier stoelen, een vierzitsbank en een tafel van 260 x 80 cm kost slechts €1299,-!

Tuinstoel 60 cm breed:  €169,-

Tweezitsbank 140 cm breed: €249,-

Driezitsbank 180 cm breed:  €279,-

Vierzitsbank 220 cm breed:  €319,-

Tafel 160 x 80 x 75 cm:  €329,-

Tafel 180 x 80 x 75 cm: €349,-

Tafel 200 x 80 x 75 cm:  €379,-

Tafel 220 x 80 x 75 cm: €419,-

Tafel 240 x 80 x 75 cm:  €439,-

Tafel 260 x 80 x 75 cm: €459,-

 

Wanneer u de tafel 100 cm breed wilt hebben, in plaats van 80 cm, dan kost dit € 75,- extra.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Voor de mooie dagen is onze steigerhouten tuinset Swadde ideaal. Deze set bestaat uit een tafel, twee stoelen en een tweezits bank.

   Wanneer het mooie weer weer aanbreekt, gaan veel mensen weer lekker buiten in het zonnetje zitten. U kunt natuurlijk kiezen voor een tuinset van kunststof, maar tegenwoordig is het veel moderner en hipper om een mooie tuinset van steigerhout aan te schaffen! Een tuinset van steigerhout geeft je tuin een hele andere, modernere sfeer en het staat landelijker, luxer en gezelliger. Deze tuinset is uitermate geschikt om met het hele gezin omheen te zitten of om gezellig te picknicken!

   Hout is natuurlijk al sterker dan kunststof, maar door de hoogwaardige kwaliteit van ons steigerhout blijft de tuinset nog veel langer mooi dan een kunststoffen tuinset, waardoor u er dus jaren lang plezier van zult hebben! Ons steigerhout is ook goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden, dus u kunt hem in principe het hele jaar buiten laten staan (in de winter eventueel afgedekt met een doek/kleed)!

    De tuinset op de foto is een tuinset voor vier personen en kost slechts € 729! U ontvangt dan een tafel, twee stoelen en een tweezits-bank van echt, sterk steigerhout. De tuinset kan verder uitgebreid worden.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken