Steigerhouten kolomtafel Tjibbewyk

Afmetingen:

120 x 120 cm en hoog 75 cm € 469.-
140 x 140 cm en hoog 75 cm € 499.-
160 x 160 cm en hoog 75 cm € 529.-
180 x 180 cm en hoog 75 cm € 559.-

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Een stoere tafel voor buiten is deze steigerhouten kolomtafel Tjibbewyk. Een stabiele uitvoering waar je rondom met veel personen kunt zitten. Standaard wordt de tafel geleverd in een hoogte van 75 cm. De tafel is in verschillende maten leverbaar. De kolomtafel is niet alleen geschikt voor buiten, maar leent zich ook goed voor in de woonkamer of keuken.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken