Steigerhouten audiomeubel Murk

 

Afmeting:

75 x 40 cm en 200 cm hoog. € 449.-

Heb je specifieke wensen of een tekening, stuur ons een mail of bel ons. We bespreken graag de mogelijkheden en maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Het steigerhouten audiomeubel Murk is een geweldige kast voor je tv, audioapparatuur maar ook voor je boeken. De indeling van de kast is naar eigen wens in te vullen.

   De Murk laat zich uitstekend om eindeloos te variëren in de indeling. Uiteraard denken we graag met je mee.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken