Steigerhouten salontafel Morra met onderblad

Afmetingen:

60 x 60 cm en 40 cm hoog € 249.-
80 x 80 cm en 40 cm hoog € 279.-
100 x 100 cm en 40 cm hoog € 309.-
60 x 100 cm en 40 cm hoog € 279.-
80 x 120 cm en 40 cm hoog € 319.-

Ook is de salontafel Morra leverbaar zonder onderblad. Voor prijzen omtrent de Morra zonder onderblad kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Salontafel Morra is iets traditioneler van uiterlijk, uitgevoerd met een blad in verstek en met een onderblad. Het onderblad is tevens een mooie opbergplaats voor tijdschriften en kranten.
   De tafel is leverbaar in verschillen afmetingen. Tevens is er de mogelijk om het bovenblad af te laten werken met een matte steigerhoutlak. Na zo’n afwerking is de salontafel eenvoudig schoon te houden en trekken er geen vlekken of ringen in het hout.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken