Steigerhouten kubuskast Zwette

 

Prijsvoorbeelden:
Een smalle kubuskast : 45 x 40 x 215 cm hoog kost slechts €249,-

De standaard kubuskast : 90 x 40 cm en 215 hoog € 359.-

Een 3-delige kubuskast (incl. 4 lades) van 135 x 40 x 215 cm kost slechts €579,-

Andere maten zijn op aanvraag.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   De kubuskast Zwette is een multifunctionele kast die door haar vele toepassingen en mogelijkheden erg gewild is. Zo is deze kubuskast geschikt om een verzameling in uit te stallen, maar ook voor praktische doeleinden. Spullen zijn gemakkelijk en overzichtelijk op te bergen in deze kast. De kast bestaat uit het formaat 90 x 40 cm en heeft een hoogte van 215 cm. Inmiddels zijn er veel mogelijkheden om de kast helemaal naar wens te maken. De kasten zijn bijvoorbeeld leverbaar met een breedte van 45 cm (enkele kolommen). In feite zijn alle maten van hoog tot laag en van smal tot breed bespreekbaar.

   Met de verschillende elementen kun je jouw eigen kastwand bouwen/samenstellen, die ook nog eens perfect te combineren is met het multifunctionele dressoir uit ons assortiment.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken