Steigerhouten kast Wâldfeart

Afmetingen:

120 x 50 cm en 200 cm hoog Prijs € 829.-

150 x 50 cm en 200 cm hoog Prijs € 859.-

 

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Opbergproblemen, daar hebben de meeste mensen wel eens last van! Vooral als je veel spullen hebt, is het soms lastig om alles netjes op te bergen. Een kast is dan natuurlijk een hele handige oplossing! Maar een kast uitzoeken, die goed bij je interieur past, is soms nog wel eens een opgave. Gelukkig biedt Schuur7 vele mogelijkheden aan! Zo bieden wij ook de mooie steigerhouten kast Wâldfeart aan.
   De steigerhouten kast Wâldfeart is een grote, ruime kast, die stijlvol en strak is uitgevoerd. De kast heeft twee deurtjes en twee laden. De kast heeft geen handvatten, maar de deuren en laden zijn gemakkelijk te openen. De steigerhouten kast, die je op de foto ziet, is 120 centimeter lang, 50 centimeter breed en 200 centimeter hoog. Door deze ruime uitvoering is de kast geschikt voor vele doeleinden. Zo zou je de kast bijvoorbeeld kunnen gebruiken als servieskast of als kast voor in de slaapkamer. Daarnaast is de kast ook leverbaar als kledingkast. Wij monteren er dan een hanggedeelte in, zodat je jouw kleren ook kunt ophangen.Dan is de meerprijs €30,-
    De kast is ook leverbaar in ieder ander gewenst formaat. Wil je dus liever een ander formaat? Vraag dan naar de mogelijkheden.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken