Steigerhouten computerkast Waldfeart

 

Afmetingen:

100 x 50 en 165 cm hoog € 799.-
100 x 50 en 175 cm hoog € 829.-
100 x 50 en 185 cm hoog € 859.-
100 x 50 en 200 cm hoog € 889.-

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   De steigerhouten computerkast Waldfeart komt uit dezelfde serie als de populaire garderobekast Waldfeart. Stoer, strakke vormgeving. Een mooie oplossing voor je werkplek in de woonkamer. Zodra je de deuren dicht doet is alles mooi opgeruimd!

   De kast is uitgevoerd met 1 lade (onderin) en heeft een uitschuifbaar toetsenbord. De indeling is naar wens af te stemmen zoals ook de afmetingen.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken