Steigerhouten superlounger Noardergracht

 

Afmetingen:

80 cm breed en 200 cm lang € 459.-
140 cm breed en 200 cm lang € 499.-
160 cm breed en 200 cm lang € 529,-
180 cm breed en 200 cm lang € 559.-

Standaard worden onze tuinmeubelen vanaf 2020 met een Nano – impregneermiddel behandelt. Dit verlengt de levensduur van de tuinmeubelen.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

    

   Een royaal bed van 160 cm breed en 200 cm lang. Dat is deze steigerhouten superlounger Noardergracht. Deze lounger heeft 2 verstelbaren hoofdeinden.
   Deze superlounger is gemakkelijk verplaatsbaar d.m.v. twee wielen aan het hoofdeind. De houten bedbodems zijn uitneembaar. Hierdoor is het deze superlounger eenvoudig rechtop op te bergen.

   Is een tweepersoons superlounger te groot? Uiteraard leveren we deze steigerhouten superlounger ook in een 1 persoons uitvoering.

   Kortom, een super loungebed voor veel zonnige uurtjes. Standaard worden onze tuinmeubelen vanaf 2020 met een Nano – impregneermiddel behandelt. Dit verlengt de levensduur van de tuinmeubelen.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken