Steigerhouten plantenbak Aldfeart

1 steigerhouten plantenbak kost € 99.-
2 steigerhouten plantenbakken kosten € 179.-
3 plantenbakken kosten  € 269.-
4 steigerhouten plantenbakken kosten € 359.-
Andere maten zijn op aanvraag mogelijk.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   De steigerhouten plantenbak Aldfeart is een sierlijke plantenbak die veel groene weelde kan herbergen. Deze plantenbak is in verschillende maten verkrijgbaar.

   Om de tuin op te vrolijken zetten veel mensen een bloemetje op het terras of planten ze een bloemperkje in de tuin. Bloemen in uw tuin maken de tuin een stuk kleurrijker. Maar waar moet u de bloemen en planten laten? Uw planten en bloemen komen helemaal tot hun recht in een prachtige steigerhouten plantenbak.
   Een steigerhouten plantenbak past in elke tuin en doet uw tuin stralen. Uw planten kunt u eenvoudig plaatsen in de ruime bak. Een steigerhouten plantenbak past in elke tuin en valt te combineren met onze tuintafel Aldfeart.
   Om te kunnen beslissen of een steigerhouten plantenbak in uw tuin of op uw balkon past is het handig om de afmetingen te weten van de plantenbak. De steigerhouten plantenbak heeft afmetingen van 45 cm x 45 cm x 50 cm.
   Heeft u een grote tuin? Dat is het natuurlijk ook erg leuk om in plaats van één steigerhouten plantenbak te kiezen voor meerdere steigerhouten plantenbakken. Dit geeft uw tuin een mooie uitstraling.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken