Steigerhouten loungebank Alde Lunen.

Afmetingen:
180 x 80 cm en 80 cm hoog € 519.-
200 x 80 cm en 80 cm hoog € 549.- (afgebeeld op de foto)
220 x 80 cm en 80 cm hoog € 589.-
240 x 80 cm en 80 cm hoog € 629.-
260 x 80 cm en 80 cm hoog € 669.-
Standaard worden onze tuinmeubelen vanaf 2020 met een Nano – impregneermiddel behandelt. Dit verlengt de levensduur van de tuinmeubelen. Ook leveren de loungebank in verschillende maten en deze kan aangepast worden naar jouw wensen. Wij kunnen de bank ook in andere afmetingen leveren. Wanneer je de bank 20 centimeter langer wilt hebben, betaal je daarnaast slechts €40,- meer (220 x 80 x 80 kost dus € 589.-)! Heb je andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Steigerhouten loungebank Alde Lunen is een echte comfortabele Bank met een royale zitdiepte. Aangevuld met mooie zit- en rugkussens, kun je uren in je tuin of op je terras genieten.

   Wanneer de zomer er aan komt is de tijd weer rijp om lekker buiten te zitten! Natuurlijk kun je op de standaard tuinstoelen gaan zitten, maar wanneer je echt wilt genieten van het zomerse weer is het veel fijner om op een loungebank te kunnen zitten.

   We bieden verschillende, stoere loungebanken aan, zoals de Alde Lunen. De Alde Lunen is een ruime en comfortabele loungebank met een royale zitdiepte. Met deze loungebank ben je er zeker van dat je elke zomer op een comfortabele manier buiten zit!

   De loungebank is gemaakt van gerecycled en duurzaam steigerhout, waardoor de loungebank  jarenlang mee gaat! Daarnaast zorgt steigerhout voor een gezellige en warme sfeer, wat goed past bij de warme zomeravonden. De tuin wordt meteen opgefleurd door deze stoere steigerhouten loungebank.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken