Steigerhouten Hocker/bijzettafel De Hop

Standaard worden onze tuinmeubelen vanaf 2020 met een Nano – impregneermiddel behandelt. Dit verlengt de levensduur van de tuinmeubelen.

Afmetingen:

60 x 60 cm en 35cm hoog  € 179.-

80 x 80 cm en 35cm hoog € 219.-

100 x 100 cm en 35 cm hoog € 259.-

De tafel is in elke gewenste maat te leveren.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Mooie steigerhouten  bijzettafel, die ook als “hocker”gebruikt kan worden. Past uitstekend bij de loungbank Alde Lunen. Standaard worden onze tuinmeubelen vanaf 2020 met een Nano – impregneermiddel behandelt. Dit verlengt de levensduur van de tuinmeubelen.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken