Steigerhouten badmeubel Zwette

Afmetingen:

80 x ca. 40 cm en 75 cm hoog € 389.-

100 x ca. 40 cm en 75 cm hoog € 419.-

120 x ca. 40 cm en 75 cm hoog € 449.-

Vanaf 120 cm ook leverbaar met 2 laden naast elkaar.

Andere maten op aanvraag ook mogelijk.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Steigerhouten badmeubel Zwette heeft een royale lade met een uitsparing voor de sifon en voor de leidingen. Achter de 2 deuren heb je een royale opbergruimte. Er kan gekozen worden voor opliggende scharnieren, zoals op de foto maar ook voor knoop scharnieren. Door het gebruik van deze scharnieren wordt het meubel nog iets eenvoudiger, maar zeker niet minder mooi.

   Badmeubel Zwette kan geleverd worden in elke gewenste maat.

    

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken