Steigerhouten badmeubel Lekmar

Afmetingen:
140 x 50 en 80cm hoog € 459.-
160 x 50 en 80cm hoog € 479.-
175 x 50 en 80cm hoog € 499.- (Foto)
200 x 50 en 80cm hoog € 539.-
Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Ben je op zoek naar een mooi meubel voor in de badkamer? Dan ben je bij ons op het juiste webadres! Elke badkamer heeft zijn eigen sfeer, dus daar hoort ook een meubel bij dat dezelfde sfeer uitdrukt. Gelukkig bieden wij heel veel verschillende badkamermeubels aan, waardoor er altijd wel een geschikte voor jou bij zit!
   Zo bieden wij ook het badkamermeubel Lekmar aan. Het badkamermeubel Lekmar heeft een hele originele en asymetrische vorm. Het meubel heeft drie lades met daarin hartjes verwerkt. De drie lades zijn zeer ruim, waardoor je er veel spullen in kwijt kunt. Daarnaast heeft het badkamermeubel een zeer groot werkblad. Door dit grote werkblad heb je veel ruimte voor je belangrijke spullen. Daarnaast heeft het badkamermeubel nog een plank onder het werkblad, waar je bijvoorbeeld handdoeken kwijt kunt. Wanneer je dus voor dit model gaat, creëer je op een mooie manier veel ruimte!
   Het badkamermeubel is 175 centimeter breed, 50 centimeter diep en 80 centimeter hoog. Door deze afmetingen past het meubel in vrijwel elke badkamer. Is je badkamer kleiner of groter en wil je een ander formaat? Dat kan natuurlijk ook! Wij leveren dit badkamermeubel namelijk in vele formaten. Voor meer informatie, vraag naar de verschillende mogelijkheden.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken