Steigerhouten badmeubel Jellegat

 

Afmeting:

75 x 50 cm en 90 cm hoog € 399.-

75 x 50 cm en 80 cm hoog met steigerhouten boven blad € 399.-

90 x 50 cm en 80 cm hoog met steigerhouten boven blad € 429.-

120 x 50 cm en 80 cm hoog met steigerhouten boven blad € 459.-

140 x 50 cm en 80 cm hoog met steigerhouten boven blad (2 laden) € 499.-

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Dit steigerhouten badmeubel Jellegat is een luxe meubel. Robuust van vorm en zoals op de foto speciaal bedoeld voor een hardstenen bovenblad. De grote diepe lade zorgt voor een optimale bergruimte. Standaard is deze lade voorzien van gelagerde metalen ladegeleiders. Natuurlijk kunnen we dit meubel ook leveren met een steigerhouten bovenblad.

   Wij leveren dit meubel met vele variaties qua indeling. Denk daarbij aan deurtjes in plaats van een open schap. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken