Steigerhouten badmeubel Tjonger

 

 

Afmetingen:

100 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 1 lade € 359.-

120 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 1 lade € 369.-

140 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 1 lade € 389.-

140 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 2 laden € 409.-

160 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 1 lade € 409.-

160 x ca. 40 cm en 75 cm hoog en 2 laden € 429.-

Uiteraard zijn andere maten op aanvraag mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om meerder laden naast elkaar te plaatsen (afhankelijk van de breedte van het meubel).

 


 

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Het steigerhouten badmeubel Tjonger is een strak meubel dat eigenlijk past in elke badkamer. Een ruime lade van 15 cm met veel opbergruimte.

   Een wastafelmeubel, ook wel badkamermeubel genoemd, past in elke badkamer. Onze badkamermeubels worden gemaakt van gebruikt steigerhout. Dit geeft een mooie en stoere uitstraling aan uw badkamer. Door opbergruimtes in de lade en op de planken kunt u veel voorwerpen opbergen, waardoor dit geen overbodige ruimte in beslag neemt. Het is ook mogelijk om bijpassende losse kasten aan te schaffen. Er zijn dus veel mogelijkheden om uit te kiezen. Hout is een sterk en blijvend materiaal. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u nog jaren lang kunt genieten. Het product blijft heel lang mooi.

   De standaardmaat is 100 centimeter breed, 40 centimeter diep en 75 centimeter hoog. Wij kunnen de badkamermeubels in iedere maat leveren die u wenst en ook uitbreiding met extra lade(n) is mogelijk.

   Door het maken van steigerhouten meubels dragen wij bij aan een leefbaar klimaat omdat wij gebruikt steigerhout gebruiken. Wij recyclen onze materialen dus.

    

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken