Steigerhouten nachtkastje Sânwielen

Afmetingen:
40 x 40 cm en 50 cm hoog  €  119.-

 

Set van twee stuks slechts € 219,-!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Een steigerhouten nachtkastje is een meubel dat je in vrijwel alle slaapkamers terug vindt. Het wordt vaak gebruikt als opbergplek voor bijvoorbeeld boeken, een nachtlampje of de wekker. Door het gebruik van een nachtkastje heb je al je spulletjes bij de hand en ziet de slaapkamer er netjes en opgeruimd uit. Een steigerhouten nachtkastje geeft de slaapkamer daarnaast een stoere uitstraling. Dit nachtkastje heeft dus vele voordelen!

   Het nachtkastje bestaat uit een open schap en een grote lade, waardoor je dus veel in het nachtkastje kwijt kunt.

   Wil je graag dat je slaapkamer helemaal af is en een mooi geheel is? Wij bieden ook het prachtige steigerhouten bed Sânwielen aan. Dit bed heeft dezelfde uitstraling en design als de nachtkastjes en past er dan ook perfect bij!

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken