Steigerhouten Hemelbed Kletsefeart

Het hemelbed is verkrijgbaar in verschillende formaten:
1 persoons uitvoering, 90 x 200 x 200 en kost € 489.-
2 persoons uitvoering, 140 x 200 x 200 en kost € 559.-
2 persoons uitvoering, 160 x 200 x 200 en kost € 579,- (zelfde formaat als op de foto)
2 persoons uitvoering, 180 x 200 x 200 en kost € 599.-
2 persoons uitvoering, 200 x 200 x 200 en kost € 619.-
Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Op dit steigerhouten Hemelbel Kletsefeart is het royaal slapen. Met verstelbare hoofdeinden en een riante afmeting van 160 x 200.

   Staat dit mooie hemelbed Kletsefeart deze zomer in jouw huis?

    

   Het hemelbed Kletsefeart is gemaakt van het robuuste, maar sfeervolle materiaal steigerhout. Het steigerhout dat gebruikt wordt voor dit hemelbed is gerecycled en duurzaam. Doordat het steigerhout duurzaam is, gaat het hemelbed bovendien jaren mee.
   Doordat veel formaten ook terug te vinden zijn als formaten voor het bed in je slaapkamer, is het steigerhouten hemelbed gemakkelijk aan te kleden met bijvoorbeeld lakens of matrassen. Zo wordt het bed nog comfortabeler om op te liggen! Bovendien zijn de hoofdeinden verstelbaar. Hierdoor kun je je eigen, comfortabele positie bepalen!

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken