Steigerhouten stapelbed Syltsjesleat

Een geweldig bed voor de kinderkamer, twee royale bedden, een boekenkast en nog een logeerbed.

Afmetingen: 226 x 100 en 185 cm hoog. € 759.- ( Prijs  is exclusief lattenbodems en matras, inclusief bedplaat voor logeerbed.)

Matrasmaat 90 x 200 cm, van het logeerbed 190 x 80 cm.

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Ben je opzoek naar een mooi bed voor twee kinderen? Dan zit je hier goed! Wij bieden namelijk het prachtige stapelbed van steigerhout Syltsjesleat aan! Een stapelbed is een goede oplossing voor een ruimteprobleem. Wanneer je beschikt over kleine slaapkamers en niet genoeg ruimte hebt voor twee ruime, losse bedden, is een stapelbed misschien iets voor jou en je kinderen! Wanneer je kiest voor een stapelbed bespaar je namelijk veel ruimte. Er worden twee bedden op elkaar “gestapeld”, waardoor je slechts ruimte voor één bed hoeft te creëeren. Daarnaast hoef je maar over één slaapkamer voor de kinderen te beschikken, omdat ze door het stapelbed gezellig bij elkaar kunnen slapen! Een stapelbed bespaart dus heel veel ruimte.

   Er is genoeg keuze uit stapelbedden, maar wanneer je echt iets speciaal wilt, ben je bij Schuur7 aan het juiste adres! Het steigerhouten stapelbed Syltsjesleat wordt handgemaakt en bestaat uit gerecycled en duurzaam steigerhout. Hierdoor doe je niet alleen iets goeds voor het milieu, maar zal het stapelbed ook jaren meegaan! Doordat het stapelbed van steigerhout is gemaakt, drukt het gezelligheid en robuustheid uit; iets wat perfect past bij een kinderkamer. Het stapelbed van steigerhout is trouwens niet zomaar een stapelbed! Het bevat vele extra’s, waardoor het een zeer geliefd stapelbed is! Zo heeft het stapelbed, naast de twee royale bedden, ook nog een logeerbed. Hierdoor kunnen er logeerpartijen plaats vinden. Daarnaast is er aan het voeteneinde een boekenkast gecreëerd, waardoor je kinderen, terwijl ze op bed liggen, gemakkelijk een boek uit kunnen kiezen en kunnen lezen.

    

   Het stapelbed is 185 centimeter hoog, 226 centimeter lang en 100 centimeter breed. De matrasmaat is 90 x 200 en de matrasmaat van het logeerbed is 80 x 190. De prijs is €759,- (exclusief lattenbodems, inclusief bedplaat voor het logeerbed). Natuurlijk kunnen wij het steigerhouten stapelbed aanpassen aan jouw wensen! Zo kunnen we bijvoorbeeld het logeerbed vervangen door twee opbergladen! Andere wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

    

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken