Steigerhouten kinderstoeltje tafeltje Mûzerid

 

Afmetingen:

40 x 40 cm en 40 cm hoog € 99,- Per 2 stuks € 179.-

50 x 50 cm en 50 cm hoog € 119,- Per 2 stuks € 209.-

Set bestaande uit 2 stoeltjes 40 x 40 cm en een tafeltje 50 x 50 cm € 299.-

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Dit steigerhouten kinderstoeltje tafeltje Mûzerid is een geweldig stoeltje dat tegelijk ook als tafeltje functioneert. Door het stoeltje te kantelen zijn er twee verschillende zithoogtes. Bovendien is het stoeltje ook te gebruiken als tafeltje. Het stoeltje is leverbaar in twee verschillende maten. Je kunt eindeloos variëren met deze stoeltjes. De speelstoeltjes zijn glad afgewerkt met rond gefreesde kanten.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken