Steigerhouten kast Ulesprong

 

Afmeting:

75 x 50 cm en 160 cm hoog € 409.-

75 x 50 cm en 175 cm hoog € 449,-

80 x 50 cm en 200 cm hoog € 489,-

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Voor de kinderkamer is deze steigerhouten kast Ulesprong een aanwinst. Met de royale maat van 75 x 50 cm en 160 cm hoog is er veel bergruimte.

   Standaard uitgevoerd met 2 legplanken en een roede bij een hoogte van 160 cm. Bij een hoogte van 175 cm 3 legplanken. Tevens is er de mogelijkheid om de kast met 1 roede en 1 legplank uit te voeren, maar ook met alleen legplanken. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

    

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken