Steigerhouten kast Iselmar

Voor de wat groteren is er de steigerhouten kast Iselmar. Lekker veel bergruimte en standaard voorzien van een roede. Hierdoor is de kast als hanglegkast te gebruiken en daardoor ideaal voor de kinderkamer.  Eventueel te voorzien van een naam.

Heb je liever een legkast zonder roede, uiteraard kunnen wij dit voor je aanpassen. Ook is de kast in andere maten verkrijgbaar.

Afmeting:

70 x 40 cm en 160 cm hoog € 339.-

75 x 50 cm en 175 cm hoog € 399.-

80 x 50 cm en 200 cm hoog € 439.-

De steigerhouten kast Iselmar wordt geleverd als “bouwpakket” compleet met handleiding en schroeven. De kast is eenvoudig in elkaar te zetten.

Vrijblijvende offerte aanvragenBedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

Beschrijving

Voor de wat groteren is er de steigerhouten kast Iselmar. Lekker veel bergruimte en standaard voorzien van een roede. Hierdoor is de kast als hanglegkast te gebruiken en daardoor ideaal voor de kinderkamer.

Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken