Steigerhouten kast Iselmar

 

 

Afmeting:

70 x 40 cm en 160 cm hoog € 339.-

75 x 50 cm en 175 cm hoog € 399.-

80 x 50 cm en 200 cm hoog € 439.-

 

Andere afmetingen op aanvraag.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Voor de wat groteren is er de steigerhouten kast Iselmar. Lekker veel bergruimte en standaard voorzien van een roede. Hierdoor is de kast als hanglegkast te gebruiken en daardoor ideaal voor de kinderkamer. Eventueel voorzien van een naam.

   Heb je liever een legkast zonder roede, uiteraard kunnen wij dit voor je aanpassen. Ook is de kast in andere maten verkrijgbaar.

   De steigerhouten kast Iselmar wordt geleverd als “bouwpakket” compleet met handleiding en schroeven. De kast is eenvoudig in elkaar te zetten.

    

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken