Steigerhouten hoogslaper Knillesdjip

Afmetingen:

212 x 102 cm en 165 cm hoog. € 499.-

De setprijs voor hoogslaper Knillesdjip met bureau Jokse is € 669.00

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Onze steigerhouten hoogslaper Knillesdjip heeft een fors formaat met lekker veel ruimte onder het bed. De vrije ruimte bedraagt zelf 125 cm, natuurlijk kunnen wij deze hoogte ook aanpassen.

   Afmetingen van de hoogslaper zijn 212 cm x 102 cm en 165 cm hoog. De matrasmaat is 200 x 90 cm.

   De ruimte onder de hoogslaper heeft veel mogelijkheden, één daarvan is het bureau Jokse met een maat van 120 x 60 cm. Dat past mooi onder deze hoogslaper.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken