Steigerhouten Commode Luts

 

Afmetingen:
120 x 60 x 93cm hoog prijs € 529.-
180 x 60 x 93cm hoog prijs € 629.- (ladekast in het midden)

ook leverbaar als complete set bestaande uit;
ledikantje Luts 66 x 126, bedbodem 60 x 120, commode Luts 120 x 60 en 93 hoog met twee deurtjes links of rechts en 4 laden, tweedeurs hanglegkast Luts 100 x 50 en 175 hoog.

Setprijs € 1369.-

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   De Steigerhouten Commode Luts heeft een eigenwijze uitstraling. Stoer en toch iets verfijnd. Met royale maten, 120 x 60 cm en een hoogte van 93 cm, is dit een uiterst praktisch meubel met veel bergruimte in de 4 laden en in de kast.

   Verkrijgbaar met de laden links of rechts. Ook is een andere greep mogelijk bijvoorbeeld een hart uitsnede in de lade of een ster.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken