Steigerhouten commode Lije

Afmeting:
110 x 60 cm en 93 cm hoog € 479.-
110 x 60 cm en 93 cm hoog, met 1 lade en 2 deurtjes € 509.-
110 x 60 cm en 93 cm hoog, met 3 lades  € 549.-
De hele collectie heb je al voor slechts  € 1279,-!
Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Steigerhouten commode Lije is van een royale maat, 60 diep en 110 breed. De commode heeft met zijn 93 cm ook een ideale werkhoogte. Commode Lije is samen met het bijpassende ledikantje en kast een complete babykamer.

   Ben jij of je partner in verwachting? Dan ben je vast en zeker bezig met de inrichting van de babykamer. Maar bij zo’n inrichting komt heel wat kijken. Gelukkig bieden wij bij Schuur7.nl  alles aan wat je nodig hebt voor de kamer van je kleintje. Zo bieden wij ook een prachtige commode aan, genaamd Lije.
   De commode is gemaakt van mooi afgewerkt steigerhout. Het steigerhout geeft de babykamer een hele gezellige en landelijke sfeer, die perfect past bij een babykamer. De commode is onderdeel van de Lije-collectie, die bestaat uit een ledikantje, kast en deze commode. Wanneer je voor deze collectie kiest, is de babykamer op een mooie manier ingericht en past alles perfect bij elkaar! Geen onnodig gezoek naar bijpassende meubels, want voor een zeer goede combinatiedeal heb je de hele babykamer ingericht!
   De commode  heeft een ideale hoogte van 93 centimeter. Door deze hoogte, kan iedereen er perfect voor staan en kun je handig je baby aankleden en verschonen. De commode is natuurlijk ook leverbaar in andere maten.
   De commode is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo bieden wij een uitvoering aan met 2 deurtjes, met 1 lade en twee deurtjes of één met 3 lades. Door deze verschillende uitvoeringen is er dus voor ieder wat wils!

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken