steigerhouten bureau Lytse Wielen

Afmetingen:

bureau 80 x 45 cm en 75/95 cm hoog en krukje 40 x 35 cm en hoog 45 cm. € 229.-

bureau 100 x 55 cm en 75/95 cm hoog en krukje 40 x 35 cm en hoog 45 cm. € 269.-

bureau 120 x 55 cm en 75/95 cm hoog en krukje 40 x 35 cm en hoog 45 cm. € 289.-

 

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Het steigerhouten bureau Lytse Wielen met krukje is voor de allerkleinsten. Met schapje en bijpassend krukje siert dit al menig kinderkamer.

   In andere afmetingen niet alleen voor de allerkleinsten maar zeker ook een aanwinst in de slaapkamer of in de tienerkamer. Dit bureau is te combineren met zowel de kasten uit de serie Iselmar als ook met de diverse bedden uit ons assortiment.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken