Steigerhouten bureau Jokse

Afmetingen:
120 x 60 cm en 75 cm hoog zonder lade € 199.-
140 x 60 cm en 75 cm hoog zonder lade € 219.-
120 x 60 cm en 75 cm hoog met 1 lade € 229.-
140 x 60 cm en 75 cm hoog met 1 lade € 249.-
120 x 60 cm en 75 cm hoog met 2 laden € 259.-
140 x 60 cm en 75 cm hoog met 2 laden € 279.-
Het bijpassende steigerhouten krukje is 45 x 35 x 45 centimeter en kost slechts €79,-!
Andere afmetingen en uitvoeringen zijn uiteraard op aanvraag mogelijk.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Wanneer de tijd rijp is om naar de middelbare school te gaan, is het ook tijd om huiswerk te gaan maken. Natuurlijk kun je dit aan de eettafel of op de bank doen, maar het is toch een stuk fijner om je huiswerk op een vaste plek te maken. Een steigerhouten bureau is hier een geschikte plek voor. Wanneer je aan een bureau zit, kun je je namelijk beter concentreren en heb je alle benodigde spullen bij de hand. Wanneer je dus vaak huiswerk moet maken, is een bureau een echte must!

   Een steigerhouten bureau is niet alleen handig voor middelbare scholieren. Een steigerhouten  bureau kan voor jongere kinderen ook heel handig zijn, want naast het maken van huiswerk kun je bijvoorbeeld lekker knutselen aan dit bureau. Dit bureau hoort dus eigenlijk in elke (kinder)kamer thuis!

   Bureau steigerhout

   Bureau Jokse is een mooi en ruim bureau. Het bureau is van steigerhout en is handgemaakt. Het steigerhout dat wordt gebruikt voor dit bureau is gerecycled hout en is dus zeer milieuvriendelijk. Het steigerhouten bureau is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor er voor iedereen wel een geschikt model tussen zit. Het standaard model is 120 centimeter lang, 60 centimeter breed en 75 centimeter hoog en heeft een vakje waar allerlei spullen in opgeborgen kunnen worden. Het  bureau Jokse is daarnaast ook verkrijgbaar in de uitvoering met een lade, waardoor de spullen uit het zicht kunnen worden gebracht. Tenslotte kun je nog kiezen voor de uitvoering met twee lades, waardoor je extra opbergruimte hebt.

   Wil je ook meteen aan je bureau van steigerhout kunnen zitten? Bestel er dan ook een bijpassend krukje bij! het krukje heeft dezelfde uitstraling als het bureau, waardoor het een mooi geheel is. Het bijpassende steigerhouten krukje is 45 x 35 x 45 centimeter en kost slechts €79,-!

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken