Steigerhouten bureau Bonkefeart

 

Afmetingen:

120 x 60 cm en 75/110 cm hoog € 239.-

120 x 60 cm en 75/110 cm hoog met 1 lade € 269.-

120 x 60 cm en 75/110 cm hoog met 2 laden € 299.-

 

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Steigerhouten bureau Bonkefeart is voor de kinderkamer een ideaal bureau. Het bureau heeft diverse opbergmogelijkheden, zoals  opbergruimte op het blad en een vakje onder het bureaublad.

   Het open vak onder het blad is tevens te vervangen voor een lade. Is 1 lade niet voldoende, uiteraard kunnen er ook 2 laden onder worden geplaatst.

    

   Heb je een eigen wensen of een tekening van een eigen model, neem telefonisch contact met ons op of via de mail. Wij spreken graag de mogelijkheden door en maken graag vrijblijvend een prijs.

    

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken