Steigerhouten 2 deurs kast Lije

Steigerhouten 2 deurs kast Lije is een geweldige kast voor de kinderkamer. Uitgevoerd als legkast met als extra een roede voor het ophangen van de babykleertjes. Om de kinderkamer compleet te maken, vormt het ledikantje Lije en de Commode Lije een prima aanvulling.

De steigerhouten 2 deurs kast Lije wordt standaard als demontabel geleverd.

Afmetingen:

100 x 50 cm en 160 cm hoog €  499.-

100 x 50 cm en 175 cm hoog € 529.-

100 x 50 cm en 200 cm hoog € 559.-

Steigerhouten combinatie prijs: Ledikantje Lije, commode Lije en 2 deurs kast Lije € 1279.-

 

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

Vrijblijvende offerte aanvragenBedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

Direct bestellenBedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

Beschrijving

Steigerhouten 2 deurs kast Lije is een geweldige kast voor de kinderkamer. Uitgevoerd als legkast met als extra een roede voor het ophangen van de babykleertjes.

 

Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken