Steigerhouten ledikant Lije

De prijs van het ledikantje bedraagt €369,-, exclusief matras bodem. Wil je er ook graag een matras bodem bij? Dat kan natuurlijk! De matras bodem in het standaardformaat 120 x 60 centimeter kost €25,-. Wil je je hele babykamer compleet maken? Bekijk dan eens onze hele Lije collectie, bestaande uit een mooie commode en tweedeurs kast! Zo past alles perfect bij elkaar! Daarnaast kost de hele set slechts  €1279,-!
Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Wanneer er een kleintje op komst is, moet er ook een babykamer ingericht worden. Het belangrijkste van een babykamer is toch wel het ledikantje! Een baby slaapt veel, dus een goede slaapplek is belangrijk. Een ledikant is een mooie tussenstap tussen een wiegje en het grote bed en kinderen slapen er meestal tot hun tweede à derde jaar in. Door kinderen in een ledikantje te laten slapen, creëer je een knusse slaapplek en een veilig gevoel. Ook kunnen kinderen op deze manier wennen aan een groter bed, zodat de overstap naar een “groot” bed kleiner is.
   Steigerhouten ledikant
   Er is een grote keuze uit ledikantjes, maar wanneer je naar iets speciaals op zoek bent, ben je hier op het juiste adres! Onze ledikanten worden handgemaakt, waardoor het een bijzonder meubelstuk is. Ledikant Lije is gemaakt van gerecycled en duurzaam steigerhout waardoor je om het milieu denkt. Daarnaast gaat een ledikantje van steigerhout jaren mee! Ook creëer je door het gebruik van steigerhout een gezellige en knusse sfeer; een sfeer die perfect past bij een kinderkamer.
   Het ledikant heeft de standaard matrasmaat 120 x 60 centimeter en is 93 centimeter hoog. Het ledikantje  heeft gladgeschuurde en afgeronde spijlen, die op een kindveilige afstand van elkaar staan. Het  ledikant is volledig demontabel en de matrasbodem kan in hoogte worden versteld. Door de ruime afmetingen, kan je zoon of dochter er lang en lekker in slapen!

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken