Steigerhouten keukens

 

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Op dit moment bieden wij twee verschillende steigerhouten keukens aan. We bieden een inbouwkeuken aan die voor de helft vrijstaand is, waardoor je nog veel kunt veranderen en variëren. Deze keuken is volledig van steigerhout gemaakt. De keuken kan helemaal op maat gemaakt worden en aan jouw wensen aangepast worden. Daarnaast bieden wij ook een complete inbouwkeuken aan. Ook deze keuken kan helemaal op maat gemaakt worden en is aan jouw wensen aan te passen. De kasten zijn gemaakt uit gelamineerd spaanplaat en de fronten zijn uitgevoerd in steigerhout. Ook dit is naar wens aan te passen. Daarnaast is het bij deze keuken mogelijk de lades van soft close systemen te voorzien. Dit is ook mogelijk bij de deuren van de kastjes.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken