loungebank-alde-lunen
search
  • loungebank-alde-lunen
  • loungebank-alde-lunen-2

Steigerhouten loungebank Alde Lunen

€ 635,00
Inclusief belasting
Afmetingen: 80 x 80 cm (diepte x hoogte) met een zelf te kiezen breedte. De bank op de afbeelding heeft een breedte van 200 cm. De zithoogte is 35 cm (zonder kussen) en de zitdiepte is 57 cm. De rugluning hoogte is 45 cm.

Ook leveren de loungebank in verschillende maten en deze kan aangepast worden naar jouw wensen. Wij kunnen de bank ook in andere afmetingen leveren. Heb je andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Breedte: 180 cm

Dit product is niet beschikbaar om te bestellen via de webshop. Via onderstaande knop kunt u een offerte voor dit product aanvragen.

Steigerhouten loungebank Alde Lunen is een echte comfortabele Bank met een royale zitdiepte. Aangevuld met mooie zit- en rugkussens, kun je uren in je tuin of op je terras genieten.

Wanneer de zomer er aan komt is de tijd weer rijp om lekker buiten te zitten! Natuurlijk kun je op de standaard tuinstoelen gaan zitten, maar wanneer je echt wilt genieten van het zomerse weer is het veel fijner om op een loungebank te kunnen zitten.
We bieden verschillende, stoere loungebanken aan, zoals de Alde Lunen. De Alde Lunen is een ruime en comfortabele loungebank met een royale zitdiepte. Met deze loungebank ben je er zeker van dat je elke zomer op een comfortabele manier buiten zit!
De loungebank is gemaakt van gerecycled en duurzaam steigerhout, waardoor de loungebank  jarenlang mee gaat! Daarnaast zorgt steigerhout voor een gezellige en warme sfeer, wat goed past bij de warme zomeravonden. De tuin wordt meteen opgefleurd door deze stoere steigerhouten loungebank.
Standaard worden onze tuinmeubelen vanaf 2020 met een Nano - impregneermiddel behandelt. Dit verlengt de levensduur van de tuinmeubelen. Heb je andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
2024-29
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.