steigerhouten tuinset swadde 2
search
  • steigerhouten tuinset swadde 2
  • steigerhouten tuinset swadde
  • steigerhouten tuinstoel swadde
  • steigerhouten tweesits bank swadde
  • steigerhouten tuinset swadde 1

Steigerhouten tuintafel Swadde

€ 359,00
Inclusief belasting

75 cm hoogte met een zelf te kiezen breedte en diepte. Ook verkrijgbaar in een complete tuinset met stoelen en/of zitbanken.

Breedte: 160 cm
Diepte: 80 cm
Aantal

Standaard worden onze tuinmeubelen vanaf 2020 met een Nano - impregneermiddel behandelt. Dit verlengt de levensduur van de tuinmeubelen.

Wanneer het mooie weer weer aanbreekt, gaan veel mensen weer lekker buiten in het zonnetje zitten. U kunt natuurlijk kiezen voor een tuinset van kunststof, maar tegenwoordig is het veel moderner en hipper om een mooie tuinset van steigerhout aan te schaffen! Een tuinset van steigerhout geeft je tuin een hele andere, modernere sfeer en het staat landelijker, luxer en gezelliger.

Hout is natuurlijk al sterker dan kunststof, maar door de hoogwaardige kwaliteit van ons steigerhout blijven uw tuinmeubelen nog veel langer mooi dan een kunststoffen tuinset, waardoor u er dus jaren lang plezier van zult hebben! Ons steigerhout is ook goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden, dus u kunt hem in principe het hele jaar buiten laten staan (in de winter eventueel afgedekt met een doek/kleed)!

2024-30-c
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.