steigerhouten hemelbed kletsefeart 1
search
  • steigerhouten hemelbed kletsefeart 1
  • steigerhouten hemelbed kletsefeart
  • steigerhouten hemelbed kletsefeart 2
  • steigerhouten hemelbed kletsefeart 3
  • steigerhouten hemelbed kletsefeart 4

Steigerhouten Hemelbed Kletsefeart

€ 869,00
Inclusief belasting

Afmetingen: 200 x 200 (diepte x hoogte) met een zelf te kiezen breedte. Verkrijgbaar als eenpersoonsbed of tweepersoonsbed. Afgebeeld op de foto is het model van 160 x 200 x 200 cm.

Breedte: 140 cm
Nano-impregnering: Nee

Dit product is niet beschikbaar om te bestellen via de webshop. Via onderstaande knop kunt u een offerte voor dit product aanvragen.

Op dit steigerhouten Hemelbel Kletsefeart is het royaal slapen. Met verstelbare hoofdeinden en een riante afmeting van 160 x 200.

Staat dit mooie hemelbed Kletsefeart deze zomer in jouw huis?

Het hemelbed Kletsefeart is gemaakt van het robuuste, maar sfeervolle materiaal steigerhout. Het steigerhout dat gebruikt wordt voor dit hemelbed is gerecycled en duurzaam. Doordat het steigerhout duurzaam is, gaat het hemelbed bovendien jaren mee.

Doordat veel formaten ook terug te vinden zijn als formaten voor het bed in je slaapkamer, is het steigerhouten hemelbed gemakkelijk aan te kleden met bijvoorbeeld lakens of matrassen. Zo wordt het bed nog comfortabeler om op te liggen! Bovendien zijn de hoofdeinden verstelbaar. Hierdoor kun je je eigen, comfortabele positie bepalen!

2024-34
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.