Steigerhouten kast Wâldfeart

Opbergproblemen, daar hebben de meeste mensen wel eens last van! Vooral als je veel spullen hebt, is het soms lastig om alles netjes op te bergen. Een kast is dan natuurlijk een hele handige oplossing! Maar een kast uitzoeken, die goed bij je interieur past, is soms nog wel eens een opgave. Gelukkig biedt DeScheepstimmerman vele mogelijkheden aan! Zo bieden wij ook de mooie steigerhouten kast Wâldfeart aan.
De steigerhouten kast Wâldfeart is een grote, ruime kast, die stijlvol en strak is uitgevoerd. De kast heeft twee deurtjes en twee laden. De kast heeft geen handvatten, maar de deuren en laden zijn gemakkelijk te openen. De steigerhouten kast, die je op de foto ziet, is 120 centimeter lang, 50 centimeter breed en 200 centimeter hoog. Door deze ruime uitvoering is de kast geschikt voor vele doeleinden. Zo zou je de kast bijvoorbeeld kunnen gebruiken als servieskast of als kast voor in de slaapkamer. Daarnaast is de kast ook leverbaar als kledingkast. Wij monteren er dan een hanggedeelte in, zodat je jouw kleren ook kunt ophangen.
Niet alleen de kwaliteit is goed bij DeScheepstimmerman, ook over de prijs valt niks te zeggen. Wanneer je voor de kast in het formaat 120x50x200 gaat, betaal je slechts €729,-! De kast is ook leverbaar in ieder ander gewenst formaat. Wil je dus liever een ander formaat? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wil je er een hanggedeelte in zodat je hem als kledingkast kunt gebruiken? Dan is de meerprijs €30,-. Wij zijn van alle markten thuis!

Prijs van het product zoals op de foto €729.-

Vrijblijvende offerte aanvragenBedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

Beschrijving

Kast Wâldfeart is een stijlvolle strakke kast. Laden en deuren zijn greeploos uitgevoerd.
Deze fraaie kast heeft naast veel bergruimte, twee royale laden.

Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken