Steigerhouten buffetkast Lauwerssee

Afmeting buffetkast zonder laden:
100 x 40/50 cm en 200 cm hoog. € 599.-
120 x 40/50 cm en 200 cm hoog. € 629.-
150 x 40/50 cm en 200 cm hoog.€ 659.-
Afmeting buffetkast:
100 x 40/50 cm en 200 cm hoog en met 2 laden € 659.-
120 x 40/50 cm en 200 cm hoog en met 2 laden € 689.-
150 x 40/50 cm en 200 cm hoog en met 3 laden € 799.-
Andere afmetingen op aanvraag!

 

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Een bekend en veel voorkomend probleem is ruimtegebrek. In veel huishoudens is het soms zoeken om een plekje voor dat ene boek of voor die mooie verzameling. Gelukkig heeft Schuur7 dé oplossing: de mooie en ruime, steigerhouten buffetkast Lauwerssee! Deze buffetkast van steigerhout heeft veel opbergruimte, zodat je al je dingen op een mooie manier kunt opbergen! De steigerhouten buffetkast heeft zowel een open deel als een deel met deurtjes, waardoor je ook dingen uit het zicht kunt halen. In het open deel kunnen bijvoorbeeld de “pronkstukjes” worden gezet en achter de deuren kun je zoveel rommel maken als je maar wilt! Door al je spullen in een kast te plaatsen houd je ook nog eens alle spullen bij elkaar en raak je nooit meer iets kwijt! Daarnaast lijkt het natuurlijk veel netter, dan wanneer je alle spullen door het hele huis laat slingeren. Tenslotte is een kast natuurlijk ook een mooi meubelstuk, dat je huis meteen een hele andere sfeer kan geven!
   Steigerhouten buffetkast
   De buffetkast Lauwerssee is gemaakt van gerecycled en duurzaam steigerhout wat goed is voor het milieu. Daarnaast gaat de kast jaren mee! Doordat de buffetkast gemaakt is van steigerhout, heeft de kast een gezellige en robuuste uitstraling en past hij in elke kamer van het huis. De robuuste kast heeft veel en praktische opbergruimte, zowel achter deurtjes als open. De kast is 100 centimeter breed en 200 centimeter hoog, maar ik ook leverbaar in een maat naar keuze. De onderkast is 50 centimeter diep en de bovenkast is 40 centimeter diep. De buffetkast van steigerhout is heel goed te combineren met andere meubelstukken van Schuur7,  zoals het audiomeubel Tjonger.
    Wil je een ander formaat? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden!

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken