Steigerhouten bed Sânwielen

Prijsvoorbeelden:

1-persoons uitvoering 90 x 200 cm, 40/120 cm hoog      €329,-

2-persoons uitvoering 140 x 200 cm, 40/120 cm hoog    €429,-

2-persoons uitvoering 160 x 200 cm, 40/120 cm hoog    €449,- (Foto)

2-persoons uitvoering 180 x 200 cm, 40/120 cm hoog    €479,-

Voor bedden van 210 cm lang, wordt een meerprijs van €20,- gerekend.

Voor bedden van 220 cm lang, wordt een meerprijs van €35,- gerekend.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Het bed Sânwielen is gemaakt van steigerhout waardoor het bed een robuuste uitstraling krijgt. De strakke lijnen van het ontwerp zorgen er bovendien voor dat het bed binnen elk interieur past en een ware aanwinst voor de slaapkamer is.

   De prijzen van de bedden zijn exclusief lattenbodems, maar inclusief rondom steunlatten voor een standaard bedbodem. Bij 2-persoonsbedden wordt ook een middensteun meegeleverd.

   Het gehele bed wordt demontabel geleverd en kan eenvoudig in elkaar gezet worden.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken