steigerhouten speelgoed kist Luts

Afmetingen:
100 x 60 cm en 50 cm hoog € 249.-
120 x 60 cm en 50 cm hoog € 269.-
Andere afmetingen ook mogelijk.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Steigerhouten Speelgoed kist Luts is een uitstekende opbergplaats voor al het speelgoed. Geen rondslingerende autootjes of poppen maar opgeborgen in de kist. Bovendien is deze kist voorzien van zwenkwielen waardoor je een extra zitplaats kunt creëren.

   Heb je kinderen die veel speelgoed hebben en die nooit opruimen? Bestel dan een steigerhout speelgoed kist. In een steigerhout speelgoedkist kan jouw kind al zijn of haar speelgoed gemakkelijk opruimen en ook is er door de steigerhouten speelgoedkist een extra zitplaats in de kamer.

   Een steigerhout speelgoedkist is zeer geschikt voor in de kinderkamer. De kist is ideaal om los speelgoed of bijvoorbeeld verkleedkleding in op te ruimen. Daarnaast geeft de speelgoedkist de kamer ook nog eens een stoere uitstraling. Om de kist nog unieker en extra speciaal te maken, zetten wij graag de naam van je kind op de speelgoedkist.

   Ben je op zoek naar een opbergmogelijkheid voor speelgoed in de woonkamer? Ook dan is deze speelgoedkist een goede oplossing. De kist geeft een mooie en robuuste uitstraling aan het interieur en kan daarom ook uitstekend in andere ruimtes dan de kinderslaapkamer geplaatst worden.

   De standaard afmetingen van de steigerhout speelgoedkist zijn 120 cm x 60 cm x 50 cm. Wij kunnen de steigerhouten speelkist aanpassen naar je eigen wensen. Wil je de speelgoedkist makkelijk kunnen verplaatsen? De steigerhouten speelkist staat op zwenkwielen. Wil je de kist liever op een vaste plaats laten staan,  dan kun je er ook voor kiezen om de steigerhout speelkist op pootjes te zetten.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken