Industriële kapstok De Lyts

Deze stoere stalen kapstok De Lyts is voor zien van 6 haken en een hoedenplank. Zo kun je gemakkelijk al je jassen, vesten en dergelijke ophangen. Op de hoedenplank kun je hoeden, mutsen en sjaals kwijt.

Afmeting kapstok 80 x 25 x 25 cm.
Ook leverbaar in 100 cm breedte
Prijs is momenteel op aanvraag.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen
Direct bestellen

  Vrijblijvende offerte aanvragen  Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte te sturen.

   Direct bestellen   Bedankt voor uw interesse in onze steigerhouten meubels. Uw persoonlijke wensen zijn belangrijk voor ons dus vragen wij u, uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen streven wij ernaar, u zo spoedig mogelijk een offerte te sturen.

   Beschrijving

   Vanwege de onzekere markt in staal, moeten wij momenteel helaas met dagprijzen werken.

   Deze stoere stalen kapstok De Lyts is voor zien van 6 haken en een hoedenplank. Zo kun je gemakkelijk al je jassen, vesten en dergelijke ophangen.

   Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken