Teekontor Ostfriesland
Norden

Teekontor Ostfriesland

Eind 2014 kregen we een aanvraag vanuit Duitsland om in een plaats aan de Duitse Waddenkust een winkel in te richten. Het was een bestaand pand wat voorheen een bank was en nu werd omgebouwd naar winkel. Wat ons opviel was dat het een plaats is waar jaarlijks duizenden zo niet tienduizenden mensen vakantie vieren.

De vraag werd mij gesteld om een interieur te bedenken wat volledig op maat moest worden gemaakt. Omdat de winkel niet een groot oppervlakte heeft qua vierkante meters, moest elke cm worden benut. De tweede vraag was, dat de klant graag de legborden verstelbaar wilde hebben. Dit in verband met de diversiteit van de te verkopen artikelen. De artikelen die worden verkocht zijn thee, theeservies, koffieservies, streek producten zoals jam  en dergelijke als ook cadeauartikelen, kaarsen knuffels enz. Het totale beeld moest eenheid uitstralen. De kasten moesten aan de wanden tot aan het plafonds sluiten, kasten in de winkel iets lager. Alle kasten werden voorzien van dezelfde poten en dezelfde kooflijsten. De fronten werden voorzien van wat bredere lijsten, om de plankendragers enigszins verbergen.

Wat mede aan rust en eenheid heeft bijgedragen is dat er met een beperkt aantal hoogtes is gewerkt en alles in dezelfde eenvoudige uitstraling.

Wij verwerken steigerhout wat gebruikt is, en welke dus ook gebruikerssporen heeft. Dit geeft een mooie rustieke uitstraling wat met veel producten te combineren is.

Voor buiten moesten er een soort tafel/etagere komen die ’s avonds naar binnen worden gereden. Overdag trekt dit nieuwsgierige toeristen. Door dit ontwerp kunnen veel  producten getoond worden.

Bij dit soort projecten nemen we alle wensen van de klant door, bespreken met hem of haar wat mogelijk is. Dit alles om iets moois te creëren waar de klant jaren mee vooruit kan.

Het resultaat: een goedgevulde winkel, waar klanten tijden door kunnen brengen, maar bovenal, wat de kassa van onze klant laat rinkelen en waardoor hij/zij tevreden is met het interieur.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Of bezoek deze winkel aan de Norddeicher Str. 221 in Norden (Duitsland)
www.teekontor-ostfriesland.de

In dit project werden o.a. onderstaande meubels gebruikt

Steigerhouten boekenkast SkalkedjipSteigerhouten boekenkast Skalkedjip

Steigerhouten boekenkast Skalkedjip

fraaie boekenkast met vier schappen.
Eventueel meerdere schappen bij te leveren.

Degelijk geschroefd en geschuurd.

120 breed, 30 diep en 215 cm hoog

 

Ook te leveren met achterwand en/of deuren, vraag naar de mogelijkheden.

Creëer je eigen kastenwand.
set van twee kasten € 949.-

Prijs van het product zoals op de foto €499.-

499.00
Bekijk uitgebreide informatie en foto's
steigerhouten plantenbak Swadde

steigerhouten plantenbak Swadde

Plantenbakken doen het altijd goed, in huis, op het terras of balkon en natuurlijk in de tuin. Onze steigerhouten plantenbak Swadde is er zo één.

De grote plantenbak op de tweede foto, hebben we geschilderd. Dit levert verrassende resultaten op, Standaard is de steigerhouten plantenbak van onbehandeld steigerhout, je mag eventueel zelf creatief worden en hem een kleurtje geven.

Afmetingen:

35 x 35 cm en hoog 35 cm € 55,-
35 x 35 cm en hoog 50 cm € 65.-
40 x 40 cm en hoog 40 cm € 65.-
40 x 40 cm en hoog 60 cm € 79.-
50 x 50 cm en hoog 50 cm € 79.-

55.00
Bekijk uitgebreide informatie en foto's
Steigerhouten wijnrek KrûswetterSteigerhouten wijnrek Krûswetter

Steigerhouten wijnrek Krûswetter

Met het steigerhouten wijnrek Krûswetter kun je je flessen optimaal opbergen. Per rek passen er wel 24 flessen in. De rekken zijn goed stapelbaar.
Dus hoe groot je verzameling flessen ook is, je complete collectie past in 1 of meerdere rekken.

Afmeting:

50 x 25 cm en hoog 50 cm. € 59.-
als set van 2 stuks € 115.-
en als set van 3 stuks € 150.-

59.00
Bekijk uitgebreide informatie en foto's

Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken