Dragos am See

Dragos am See

In 2012 waren we als bedrijf zijnde op zoek naar een ‘nieuwe’ andere markt, om onze karaktervolle meubelen af te zetten. Wij zijn in het najaar van 2012 de Duitse markt gaan aftasten. Zowel particulier als ook de zakelijke markt, voor horeca, toerisme als ook winkelinrichtingen.

Nadat we de Duitse website www.scheune7.de hadden gelanceerd, benaderde ons dhr. Stare uit Wietmarschen. Dragan was begonnen met de bouw van een strandtent aan een oude zandwinput wat de naam Freizeit See had gekregen. De in en aankleding moest een beach achtige sfeer krijgen en zo kwam hij na wat speuren op internet bij ons bedrijf. Onze eerste grote klus over de grens.  Dragon wist precies hoe hij het één en ander wilde en na een aantal gesprekken konden we een uitgebreide offerte overleggen. Deze werd een aantal malen aangepast, maar ook steeds meer uitgebreid. We zijn begonnen met standaard tafels, een aantal kasten, een bar met achterwand op maat. Later kwamen hier nog stoelen bij en een lambrisering van steigerhout die in/overloopt in banken. Ook voor het strand ontwikkelden wij strandstoeltjes voor in het zand waar je lekker in kan chillen.

Uiteindelijk een groot project geworden waarmee we met man en macht hebben gewerkt om het voor de deadline klaar te krijgen. Alle meubelen zijn eigenlijk in de werkplaats (toen nog Oudwoude) geproduceerd en in een trailer geladen, waarna we naar Wietmarschen zijn gereden om alles uit te laden. Ter plekke hebben we alle met 5 man opgebouwd. De bar met achterwand gemonteerd en de banken met labrisering ter plekke op maat gemaakt. Een mooie samenwerking tussen de klant en Schuur7.nl/Scheune7.de.

Het enige waar we in het begin tegenaan liepen was de taal, maar dat loste zich al snel op. Het voordeel van dit project? Er zijn door dit project een aantal nieuwe producten in ons programma ontstaan en we ontdekten een nieuwe (Duitse) markt.

nieuwsgierig geworden naar dit Project :

www.dragos-am-see.de

Dragos am See

meer foto’s 

interieur van een horeca gelegenheid

In dit project werden onderstaande meubels gebruikt

Typ uw zoekwoord en druk enter om te zoeken